Fannie’s Weblog

slavinde skriblerier, underkastelse, ydmyghed, porno, sex, kærlighed

nr. 78


Jeg er alt for Herren, også hans lille luder, hvis og når han ønsker det af mig.

Hvis Herren ønsker jeg skal kravle rundt og tilbyde Blowjobs, faldbyde min krop, mine huller, så er det hvad jeg må gøre.

Jeg tænder ikke på andre mænd, på fremmede pikke der skal fylde min mund, eller udvide min huller. Jeg kan ikke fordrage lugten af andre mænd, lugten af sex der emmer fra fremmede kroppe. Jeg føler mig ikke sexet, lækker, smuk og dejlig når andre mænd begærer min krop, eller udviser lyst til at bruge mig.

Jeg tænder på Herrens ret til at få mig til at være hans lille luder, til at faldbyde mig selv, til at fremvise en høj grad af villighed og liderlighed. Jeg tænder på det blik det trækker frem hos Herren, tænder på hans magt, hans vilje til at bruge den ret han har over mig og min krop.

Det sexede i at være klædt af eller på som en billig tøjte, en krop der er til for at bruges, for at vises frem, for at udnyttes, tænder noget i mig, som jeg ellers gemmer langt væk i hverdagen. Den pæne pige forsvinder ikke i de situationer, tværtimod er det hende der får kinderne til at brænde i rødmens skam, hende der får det hele til at sitre og dirre i mig. Hende der får det til at være syndigt og forbudt.

Luderen i mig glemmer dellerne der normalt generer mig inderligt, luderen glemmer at det er pinligt at vise liderlighedens dråber frem, de dråber der glimter i både mit skød og ned af mine inderlår. Safter der røber at jeg er en liderlig tøjte. Luderen i mig stønner og sukker.

Luderen i mig er til Herrens brug, selv hvis han ønsker jeg skal mærkes på af fremmede hænder, fyldes af fremmede pikke, lade min tunge gå på opdagelse i bløde kvinde køn, sutte på dem som var de søde bolsjer. Luderen i mig ønsker at frembringe liderlighed hos andre mennesker, ønsker at se dem blive tændte, voldsomme.

Herren kan frembringe hvad som helst i mig, også selvom skammens rødme brænder så hedt i mine kinder, at det får tårer til at løbe ned af mine kinder, og jeg mister evnen til at tale. Herren kan få mig til at tigge om at blive brugt, brugt som en liderlig tøjte.

Det er befriende at være Herrens ejendom, befriende fordi jeg kan være alt, alt hvad han ønsker, alt hvad jeg indeholder, alt hvad jeg kender til og alt hvad der for mig selv er ukendt land.

At mærke Herrens styrke og kærlighed når han faldbyder min krop til fremmede, giver mig en rus af lykke, af frihed, af kærlighed. Jeg er hans ejendom, med alt hvad det indeholder af udfordringer, af liderlighed, af skam, af lyst, af inderlighed.

En lille luder der kravler afsted under bordet, famlende i halvmørke, en lille luder der finder fred i at være til glæde og fornøjelse for hendes ejer.

 
Reklamer

Single Post Navigation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: