Fannie’s Weblog

slavinde skriblerier, underkastelse, ydmyghed, porno, sex, kærlighed

Kommunikation


I mit liv som underkastet, er kommunikation vigtig.

Vi taler meget, rigtigt meget, om alt. Ikke mindst om hvilke ting der er betydningsfulde for os i vores tilvalgte livsstil.

At kunne tale sammen om alt, er som limen der holder kernen sammen. At kunne tale om alt, også det der ikke er pænt, det man normalt ville begrænse eller omformulerer så andre ikke blive forskrækkede, gør båndet stærkere, gør kærligheden større.

Den måde vi har valgt at leve på, og den måde jeg fungere på både i tanker og handling, hvor min grundtænkning er Herrens behov og ønsker, kan give udfordringer. Min hjerne kan krølle sig sammen om ting jeg ønsker at kunne fikse, ting jeg ønsker at gøre nemmere for ham. Ting jeg ville ønske jeg kunne levere, selvom det er umuligt. Ting jeg nogle gange ikke kan gøre noget ved, eller ting der ligger helt uden for det område hvor jeg har lov at træde. Der kæmper jeg, kæmper med et indre drive omkring at glatte stenene så det er nemmere for Herren at gå forrest på stien. Men jeg kan ikke, skal ikke. Det er Herren der går der, der foran, og rydder vejen… selvom jeg ville ønske jeg kravle der fremme på stien og kunne gøre det for ham.

Det at jeg kan sige det højt, fortælle ham, at jeg brænder for at gøre livet nemmere, at jeg ville ønske jeg som ved et trylleslag kunne rette alting ud. Det at vi igennem samtale, igen og igen kan lande sikkert og godt, selv på den mest stenede sti, styrker igen og igen.

 

 

Single Post Navigation

One thought on “Kommunikation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: