Fannie’s Weblog

slavinde skriblerier, underkastelse, ydmyghed, porno, sex, kærlighed

Usagte begrænsninger?


Gad egentligt vide om Herren og jeg har nogle usagte, eller uformulerede, regler eller begrænsninger i det setup der er omkring vores delvist åbne forhold.

Delvist åbne fordi det jo udelukkende er Herren der har retten til at bevæge sig ud af rammen “vores forhold”, og have relation med andre kvinder. Jeg har ikke min frihed, og dermed ikke rettigheder der ligner Herrens… heller ikke i den retning 🙃

I mellem os er der ikke stillet regler eller begrænsninger op, når Herren ser andre kvinder. Og dog… en ting er der stillet en ramme om, og det er sikker sex. Den ramme er vi helt fælles om at ønske, og jeg ved, jeg ville blive udfordret hvis han ønskede at ændre den. Ikke fordi det ville gøre noget, at det var hud mod hud, altså at hun fik det hele uden indpakning, men fordi jeg ville være frygteligt bange for enhver form for kønssygdom. Jeg blander mig ikke i, eller har viden om, om den kvinde han ser, har sex med andre, og det interessere mig ikke.

Men udover det, er der så ting vi bare ikke har talt om, eller ting vi ikke siger, der er en begrænsning. Er der ting jeg ubevidst begrænser ham med, eller måske begrænser hende i?

Vores forhold er funderet i åbenhed og ærlighed. Herren er det menneske der kender mig bedst, han er den der får alt at vide, også det der er gemt helt inde i det allerdybeste hemmelige kamre i mit indre. Han kender mig, han kender mit sind, mine styrker og mine svagheder, og på den måde tænker jeg, at han ser lige igennem mig og måske tager nogle hensyn .. om ikke andet så til vores forhold.

De gange Herren har lavet ændringer, gjort ting som han tidligere ikke har gjort, udenfor “vores forhold”, har det nu og da krævet en smule tilvænning for mig, men det har ikke rykket en smule ved min tillid, min kærlighed til ham, eller hans kærlighed til mig. Han og jeg er stadig de samme, vores forhold er stadig unikt, nært, fyldt med kærlighed, bdsm, d/s og verdens dejligste sex.

I forhold til den anden kvinde, tror jeg nærmere hun tænker de hensyn er ting jeg vil have, eller ting jeg bestemmer skal være på en bestemt måde. Det begrænser måske hende, men det er ude af mine hænder, ude af noget jeg kan gøre noget ved.

 

 

Single Post Navigation

One thought on “Usagte begrænsninger?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: