Fannie’s Weblog

slavinde skriblerier, underkastelse, ydmyghed, porno, sex, kærlighed

Det svenske besøg


Begejstring, begejstring over at Herren fik denne gave, begejstring over gensyn.

Forventningsfuld over for hvad hun, svenskeren, kan give Herren, nu hun skal være i hans hus i 4 dage, 4 dage hvor hun er underkastet ham fuldt og helt.

Hvad er det Herren får pakket mere ud end på sommerlejren, hvad viser sig inde bag det uskyldige svenske ansigt, hvad gemmer hun på derinde bag det introverte generte. Hvad vil han trække frem. Hvad vil hun give Herren, hvor er hun villig til at bevæge sig hen.

Udlånet er uden begrænsninger, Dominaen der har sendt svenskeren herned, ønsker at give mulighed for udvikling, mulighed for at presse, i fuld tillid til at Herren passer godt på hendes ejendom.

Jeg bliver så stolt når jeg ser Herren fører en anden, når jeg ser ham være skarp, præcis og omsorgsfuld på en og samme tid.

Jeg bliver så stolt af os og vores kærlighed, når den igen og igen viser sig at være så stor, så stærk at den bare vokser af at andre er tæt på.

Jeg bliver stolt af mig selv, når jeg blot mærke glæde og ro i de processer der kører i mens svenskeren er i huset.

2 af 4 dage er gået.

Det bliver så tydeligt, at det nemme er at være underkastet når du har fuld fokus, når spotlightet er på dig, når spottet drejes væk, når opmærksomheden skal deles, så bliver det svært. Umanerligt svært. Den monogame tankegang kommer til at fylde, og ingen ord omkring glæden ved at se glæde hos andre kan trænge ind bag det lyse svenske blik.

Jeg, jeg mærker en svag irritation, en irrationel følelse af at skulle være over-slavinde, trænger til lidt luft, knapt så mange ord, bare luft.

I dag er en ny dag. Jeg trækker vejret, skriver mig lidt ud af min spirende irritation, og fokusere på at være tilstede, nærværende og  opmærksom på Herren. Blive på min plads, stadig mærke glæden igennem det filter jeg langsomt må nedbryde i dagens udfordringer.

Arbejdet for svenskeren er et andet, men jeg ved Herren igen i dag vil trække hende nærmere det han og hendes svenske Domina ønsker, nærmere forståelsen af poly, nærmere forståelsen af hvilken værdi der er i at være underkastet selv når spotlightet er drejet væk. Hun skal ville, turde, have modet. Det kræver viljestyrke…. og er der det bag den fine svenske maske?

 

Single Post Navigation

2 thoughts on “Det svenske besøg

  1. Du er fokus … du er viljen … du er underkastelsen … du er Hans også om 2 dage ❤️

Skriv en kommentar